Angajatorii moderni investesc in fericirea angajatilor

Statisticile sunt clare, iar cercetarile recente confirma faptul ca majoritatea persoanelor active pe piata muncii nu sunt multumite de actualul job. Motivul principal este reprezentat de faptul ca nu se simt impliniti cu ceea ce fac, recompensele salariale neocupand primele locuri in lista de nemultumiri.

Cercetarile demonstreaza ca 85% dintre lucratorii din intreaga lume nu sunt incantati de ceea ce fac, iar 42% dintre acestia se declara deschisi unor noi oportunitati, care i-ar putea impulsiona.  Acest lucru creeaza o serie intreaga de probleme pentru intreprinderi, de la productivitatea pierduta la inovatie si crestere ingreunata.

Intrebarea stringenta pentru organizatiile din intreaga lume este: Cu un numar atat de neplacut de implicare, cum putem face ca angajatilor nostri sa nu le placa doar sa vina la munca, ci sa iubeasca ceea ce fac? Solutia o ofera studiourile profesionale de modele online, aceasta fiind cea mai prospera industrie din tara, unde fericirea echipei este extrem de importanta.

,,O modalitate de a-i face pe oameni fericiti cu munca lor este sa va schimbati paradigma. Nu va mai ganditi cum sa obtineti maximul de la angajati si concentrati-va in schimb sa le oferiti ceea ce isi doresc si sa faceti tot posibilul sa le fie bine.” a declarat Raul, reprezentant al unui studio din capitala.

Daca doriti sa atrageti si sa pastrati o forta de angajati productivi, care muncesc din greu pentru a atinge obiectivele, precum imbunatatirea satisfactiei clientilor, loialitatea brandului si veniturile, trebuie sa oferiti oamenilor o experienta superioara.

Potrivit unui nou studiu, o astfel de experienta de stimulare a angajamentului necesita crearea unui mediu de lucru flexibil si asigurarea accesului la instrumentele de care oamenii au nevoie si prefera sa le foloseasca pentru a finaliza lucrurile.

Sondajul global asupra a peste 1.000 de lucratori din industriile din Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Brazilia, China, Japonia si Australia a constatat ca 90% dintre respondenti cu acces la tehnologie au raportat ca sunt mai productivi. In plus, 84,6% dintre respondenti au declarat ca un echilibru bun intre viata persoanala si viata profesionala este esential pentru satisfactia lor in munca, iar 80% dintre acestia au declarat ca sunt de parere ca liderii au responsabilitatea de a sprijini acest echilibru.

Ce este tehnologia de care are nevoie piata muncii? Intr-un cuvant: simplitate. 84% dintre respondentii sondajului au declarat ca doresc aplicatii si programe la locul de munca intuitive si usor de utilizat. In cazul studiourilor de modele online, acestea garanteaza training de specialitate si detin o intreaga echipa pe departamentul de IT, dornica sa usureze munca tuturor.

Oamenii vor sa fie creativi si inovatori. Vor sa-si foloseasca abilitatile speciale pentru a oferi o valoare reala muncii lor. De aceea, trei din patru respondenti au indicat ca tehnologia ar trebui sa automatizeze sarcinile menajere care le domina zilele. In acest fel, ei se pot concentra in cele din urma pe munca semnificativa pentru care au fost angajati si isi doresc sa o faca.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus