Zona de Sud a Bucurestiului a devenit, pentru dezvoltatori una din cele mai cautate zone pentru construirea de noi imobile. Cartierul Berceni a permis acest lucru datorita disponibilitatii terenurilor, iar zonele de periferie ale acestuia s-au dezvoltat si inca o fac din punct de vedere imobiliar.

Cererea pentru achizitionarea de apartamente noi Berceni este asa de mare, incat cei cu posibilitati financiare au vazut acest lucru ca o oportunitate enorma de a exploata aceste terenuri, prin construirea de complexuri rezidentiale moderne si, unele din ele, chiar accesibile din punct de vedere al preturilor.

Dilema cumparatorilor va fi intotdeauna daca sa achizitioneze apartamente in blocuri vechi sau apartamente noi Berceni in complexuri rezidentiale, cum mai sunt numite. Deci ce este mai bine sa alegeti dintre cele doua variante?

In primul rand, dupa o scurta introspectie pe site-urile cu anunturi imobiliare, cum ar fi de exemplu, Tophome.ro, vom constata ca acele apartamente de vanzare  Berceni, nou construite, sunt mult mai ieftine decat cele din blocurile vechi.

O data ce v-ati edificat ca pretul unui apartament nou construit este mai mic, va veti intreba ce alte avantaje ofera achizitionarea unui astfel de apartament, in detrimentul celui dintr-un bloc vechi.

In al doilea rand, sa ne gandim la siguranta, pentru ca este lesne de inteles ca un bloc nou construit va fi foarte stabil, in comparatie cu cele vechi, care au suferit diverse modificari ale structurii de rezistenta din cauza producerii unor cutremure mari ce au avut loc in tara noastra.

In al treilea rand, spre deosebire de apartamentele vechi, cele noi sunt construite in stil modern, cu spatii generoase si compartimentari practice, fara a fi nevoie de modificari si de reparatii suplimentare inainte de a va muta in ele.

In al patrulea rand, cand optati pentru apartamente noi Berceni, veti constata ca nu va trebui sa schimbati finisajele si instalatiile vechi sau sa investiti in reparatii. Pentru construirea acestor apartamente noi Berceni, se folosesc numai materiale si tehnologii moderne, avand ca efect reducerea cheltuielilor atat pe termen lung cat si pe termen scurt, pentru ca fiind totul nou, nu veti mai da bani in plus pe renovari, schimbari de instalatii sau pe recompartimentari.

Un alt avantaj este acela ca blocurile noi benficiaza de o izolatie termica profesionala ceea ce va duce la costuri mici al incalzirii pe timpul iernii si la un grad sporit in ceea ce priveste confortul termic pe timp de vara.

Majoritatea apartamentelor noi, sunt dotate cu centrala termica proprie pentru ca voi sa nu depindeti de sistemul centralizat al orasului, cu geamuri termopan de ultima generatie care, impreuna cu izolatia termica, pastreaza caldura la interior, fara pierderi, in sezonul rece, si racoarea in sezonul cald.

Aceste apartamente noi Berceni sunt construite, atat in oras, cat si in imediata sa vecinatate, in zone linistite, cu securitate proprie, cu acces facil la mijloacele de transport in comun sau la toate punctele de interes ca scoli, gradinite, spitale, magazine, farmacii,etc, asigurand astfel confortul unei vieti linistite si lipsite griji, de care oricine are nevoie.