Cum mi-am ales clinica de ortodontie

Dintr-o mare varietate de oferte existente in momentul de fata pe piata, m-am oprit la o clinica de ortodontie Bucuresti, unde m-am simtit tratat ca un prieten nu ca un pacient. De cum am intrat, am fost intampinat cu caldura de un personal prietenos si atent la nevoile mele.

Din 2001, Clinica Clarodent s-a dezvoltat atat din punct de vedere al tehnologiei folosite cat si datorita relatiei apropiate pe care o are cu pacientii sai. Frica de dentist ramane istorie atunci cand intri pentru prima data in clinica.

Acoperind toate aspectele ingrijirii dentare, nu vei mai avea nevoie sa mergi in alta parte. Aici poti veni cu cea mai mare incredere, indiferent ca ai nevoie sa tratezi o simpla carie sau ca trebuie sa urmezi tratamente indelungate si complicate.

Ce ofera aceasta clinica de ortodontie

Pe langa servicii standard de stomatologie cum ar fi: tratamente de canal, parodontale si anti-aging, chirurgie dentara, mai poti beneficia si de servicii de estetica dentara (fatete dentare, implant dentar, proteze, albire sau obturatii dentare fizionomice) si de ortodontie.

Clinica Clarodent este locul din Romania unde exista unicul medic ortodont specializat in Statele Unite ale Americii.

In cadrul primei editii a evenimentului “ Serile totul despre mame”, Delia Tigoiu -medic ortodont in cadrul clinicii de ortodontie Clarodent, a explicat cum se pot depista din timp problemele ortodontice la copii, la ce varsta ar trebui acestia sa faca un control la ortodont, de ce este necesar un aparat dentar si de ce acesta nu trebuie sa fie privit ca pe ceva de care copii sa se teama.

Parintii sunt invatati sa observe de timpuriu, semnele problemelor ortodontice aparute la copiii lor si indemnati sa-i duca neaparat la un consult de specialitate. Aceste semne pot fi de exemplu: suptul degetelui, pierderea timpurie sau intarziata a dintilor de lapte, respiratia pe gura, pozitionarea incorecta a dintilor,  masticatie sau muscatura incorecta, muscarea obrazului.

Conceptul de Ortho all-inclusive

La fel de unic este si conceptul de Ortho All Inclusive. Prin acest program, pacientul cunoaste de la bun inceput toate costurile aferente planului sau individualizat de tratament, intr-un mod transparent, astfel incat nu va avea nicio surpriza neplacuta la sfarsitul perioadei.

Costul final va fi intotdeauna cel care a fost comunicat la inceputul tratamentului si se compune din costul perioadei active si costul perioadei de contentie   (1 an de la terminarea fazei active).

O alta noutate a acestui concept de all inclusive, este ca poti plati in rate lunare egale, minime si fara dobanda direct catre clinica, rate ce pot incepe de la 60 de euro pe luna.

Prin acest serviciu de ortodontie vei beneficia de: aparat dentar fix pe ambele arcade; inlocuirea, relipirea si recimentarea accesoriilor aparatului dentar; control lunar pentru ambele arcade in perioada activa a tratamentului; accesorii de protectie si de igienizare; poze si amprente pe toata durata tratamentului; indepartarea aparatului dentar la sfarsitul perioadei active precum; gutiera si/sau retainer precum si de controalele necesare pe o perioada de 1 an de la indepartarea aparatului.

Pentru ca un tratament ortodontic dureaza in medie 2 ani, o perioada destul de lunga, Clinica Clarodent foloseste materiale si tehnologii de ultima generatie si datorita acestora, acorda garantie pe viata acestui concept.

Te-ar putea interesa si Avantajele si dezavantajele unui aparat dentar invizibil

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus