Cum obtin un loc de munca in Germania

Ce joburi sunt disponibile in Germania?

Locurile de munca sunt din toate domeniile predominand joburile in domeniul Gastro-Hotelier si Sanatate mai exact: bucatar, ospatar, barman, personal curatenie in hotel, ajutor bucatar, medic, asistent medical, infirmier, ingrijitor batrani, sofer in Germania.

Cine ofera aceste locuri de munca in Germania?

MedialJob este reprezentatul a peste 100 de angajatori din Germania si recruteaza in numele lor personal calificat si necalificat. Contractele de munca se semneaza direct cu angajatorul fara intermediari.
Nu se percep comisioane sau taxe de mediere, fiind oferit suport de integrare gratuit.

Cum aplic pentru un loc de munca in Germania?

In functie de angajator si locul de munca dorit cerintele sunt de limba germana minim A1 si experienta sau calificare in domeniu. Pentru un asistent medical in Germania este obligatorie limba germana minim A2 si diploma de asistent medical generalist pentru a lucra in centrele de ingrijire. La locuri de munca in spitalele din Germania sau clinicile private este necesara recunoasterea profesionala si limba germana scris, vorbit, ascultat si inteles la nivel B2 cu certificare lingvistica.
Recrutarea personalului se face pe baza de CV si interview si dovada diplomelor de studii. Reprezinta un mare avantaj experienta avuta in Austria, Elvetia, sau Germania.

Contractele de munca
Contractul de munca se pot face pe termen limitat de sezon sau nelimitat. Toate contractele de munca au o perioada de 3 luni de proba dupa care se semneaza pe termen nelimitat.
Angajatorul va pune la dispozitie in functie de datele dumneavoastra contractuale inscrierea in spatiu locativ la dansul avand camere pe care le pune la dispozitie personalului, iar dumneavoastra figurati cu adresa de acolo sau va faciliteaza inchirierea pe piata imobiliara din apropierea locatiei cu adresa din acel spatiu locativ.

Toate informatiile despre angajare, salarizare, cazare, locuri de munca in Germania puteti gasi pe websiteul MedialJob sau pagina de Facebook.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus