Expertii au recunoscut: Deschiderea unui business nu este un proces atat de complicat pe cat pare

Conform statisticilor recente, mai mult de 50% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani si care au un job, isi doresc sa isi deschida propria afacere in viitorul apropiat. Se pare ca impedimentul cel mai mare il reprezinta birocratia si procedurile dificil de parcurs pentru o persoana care isi doreste rezultate in cel mai scurt timp posibil.

Din fericire, exista o serie de sfaturi practice care odata urmate, pot usura intregul proces de punere pe picioare a unei afaceri prospere. Conform specialistilor, totul depinde de trei factori: investitie, nume si inregistrare, iar restul lucrurilor se vor rezolva si dezvolta de la sine. Bineinteles, este nevoie si de training specializat, insa de acest lucru nu se bucura orice angajat din domeniul privat.

Cele mai avantajate la capitolul de notiuni si resurse necesare deschiderii unei afaceri sunt modelele online. Aceste femei tinere si independente beneficiaza de program flexibil si de castiguri fabuloase, care le permit setarea unor obiective marete. Conform unei reprezentante ale unui studio de modele online, antreprnonriatul este: ,,…calea fireasca pe care orice model merge dupa ce strange toti banii necesari si isi indeplineste obiectivele pe termen scurt si mediu. Modelele online aleg antreprenoriatul deoarece la studio invata tehnici de persuasiune, de vanzari, marketing, pe scurt, tot ceea ce au nevoie pentru a excela in orice domeniu doresc sa aleaga pe viitor.”

Sfaturi practice pentru construirea unei afaceri de succes

  1. Investitii

Inainte de a face ceva oficial, veti avea nevoie de bani cash, ori de un investitor. Cea mai buna idee de afaceri din lume nu va ajunge nicaieri fara unele economii, din pacate. Cand vine vorba de imprumuturi, faceti-va cercetarile din timp. Daca sperati la investitii, lucrurile ar putea dura putin. Cu toate acestea, inainte de a aborda pe cineva pentru investitii, veti dori sa va asigurati ca va puteti ocupa si de urmatoarele sfaturi.

  1. Alegerea unui nume

Aceasta etapa este un pic distractiva, dar poate fi problematica si va trebui sa faceti verificari pentru a va asigura ca numele este unic. Faceti cercetari aprofundate in domeniul proprietatii intelectuale inainte de a ajunge prea departe in orice proiect. De prea multe ori, un proprietar de companie alege un nume, face un site web excelent, investeste in materiale publicitare, iar apoi realizeaza ca a incalcat regulile marcii comerciale.

  1. Inregistrare

In continuare, trebuie sa anuntati institutiile competente despre dorinta dumneavoastra de a va infiinta o afacere. Va trebui apoi sa pregatiti documentatia necesara si sa urmati o serie de pasi indispensabili, astfel incat sa puteti intra in legalitate si sa puteti profesa drept proprietar al propriei afaceri. Desi acest proces poate dura destul de mult, rezultatul obtinut la final este satisfator, stiind ca visul dumneavoastra devine in sfarsit realitate.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus