ads

Un mod foarte eficient prin intermediul caruia poti ajunge cunoscut si poti ajunge sa iti cresti vanzarile este prin intermediul campaniilor de promovare in mediul online. Iar pentru a avea garantia ca investitia va fi eficienta, trebuie ca o agentie Facebook ads sa se ocupe de crearea si optimizarea paginilor de Facebook prin intermediul carora iti promovezi serviciile sau produsele.

Atunci cand iei hotararea de a te folosi de promovarea Facebook ads, trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a targeta produsele sau serviciile, tinand cont de anumite criterii atunci cand vine vorba despre utilizatori, precum zonele geografice, interese, varsta sau multe altele.

O campanie de promovare in mediul online trebuie sa obtina un cost de conversie cat mai mic, preferabil sub 10% din valoare, caci in acest fel vanzarile nu vor ajunge sa fie compromise.

O agentie Facebook ads este cea mai in masura sa te ajute cu promovarea in mediul online, caci aceasta are atat cunostintele necesare, cat si experienta suficienta pentru a te ajuta sa iti promovezi cat mai eficient serviciile sau produsele, astfel incat acestea sa ajunga la publicul tinta.

 De ce este promovarea online foarte eficienta?

Datorita faptului ca aproximativ 9 milioane de utilizatori au conturi de Facebook si peste 5 milioane dintre acestia sunt prezenti in fiecare zi pentru a verifica noutatile si postarile, aceasta retea de socializare devine una dintre cele mai eficiente cai de promovare a afacerii tale.

Datorita reclamelor si a informatiilor primite in mediul online, peste 50% dintre utilizatorii de internet ajung sa isi faca cumparaturile online, insa este necesar ca aceste campanii de promovare sa fie realizate intr-un mod corect si cat mai eficient.

Pentru a avea siguranta ca aceasta campanie de promovare va avea rezultatele dorite, este necesar sa se ofere o atentie deosebita targetarii audientei si sa se tina cont de toate aspectele si criteriile necesare( geografice, demografice sau comportamentale).

Astfel, o campanie de promovare realizata corect poate conduce spre o crestere a vanzarilor de pana la 50%, de aceea majoritatea companiilor aleg sa opteze pentru campaniile de promovare prin intermediul retelelor de socializare.

Trebuie, ca si companie, sa optezi pentru o agentie Facebook ads care poate realiza reclame pe Facebook originale si care sa te ajute cu promovarea, insa acestea trebuie sa se deosebeasca de tot ceea ce ofera concurenta. De asemenea, agentia de marketing si publicitate online trebuie sa iti ofere rapoarte permanente pentru a prezenta rezultatele obtinute.