Industria in care va puteti schimba complet cariera, fara a schimba compania

Intr-o lume in care tinerii au o rata scazuta de angajare, industria modelelor onine se diferentiaza de celelalte prin angajari record.  Acest tip de crestere nu este neobisnuit pentru studiourile profesionale deoarece dispun de programe de mobilitate interna, astfel incat, fiecare angajat sa aiba sansa de a evolua in cadrul aceleiasi companii.

„La alte companii poate trebuie sa plecati pentru a face ceva nou. In studioul nostru ne dorim ca oamenii sa poata avea acces la mai multe oportunitati de cariera, fara sa fie nevoiti sa treaca din nou printr-un proces de recrutare.” declara Dariana, reprezentant al departamentului de HR al unui studio din capitala.

Aceasta filozofie functioneaza foarte bine pentru studiourile de modele online deoarece domeniul este intr-o continua evolutie si este mereu nevoie de angajati noi, indiferent de department. Nu de putine ori, modelele aleg ca dupa cativa ani de activitate sa devina traineri, ori chiar sa isi deschida propriile afaceri folosindu-se de cunostintele acumulate anterior.

Un alt avantaj al modelelor online este faptul ca programul flexibil le permite sa ajunga si la orele de curs de la facultate. In acest fel se pot ocupa de studiile profesionale, iar in timp pot migra catre departamentul de HR, de contabilitate, sau chiar de IT, in functie de dorintele si cunostintele lor. Aceasta migratie faciliteaza pastrarea pentru mult timp a angajatilor model, care isi doresc cu adevarat sa faca perfomanta in cea mai prospera industrie din Romania.

Evolutia in cariera presupune invatare constanta

Intr-un studio profesional de modele online se pune foarte mare accent pe abilitatea fiecaruia de a invata ceva nou si de a arata daruire si devotement. Performantele uluitoare nu pot aparea peste noapte si este nevoie de munca. De aceea, nu toate modelele online ajung sa guste succesul, o parte dintre acestea alegand sa abandoneze cariera. Insa acele modele care sunt hotarate si sigure in fortele proprii ajung sa fie premiate la cele mai prestigioase gale internationale.

Studiourile pun la dispozitie modelelor traineri si programe special concepute pentru maximizarea castigurilor in timp util. De asemenea, modelele isi pot imbunatati abilitatile de conversare in limba engleza, sau o alta limba straina solicitata de site-urile pe care activeaza. Pe partea de ingrijire si infrumusetare, le sunt asigurate servicii de solar, make-up, hairstyling si multe alte proceduri menite sa le relaxeze si sa le transforme in cele mai ravnite femei din Romania.

In concluzie, pentru a putea creste in cariera profesionala, nu este intotdeauna neovie de schimnbarea companiei. Colaborarea cu un studio profesional de modele online asigura o ascensiune sigura si de durata pe plan profesional si castiguri direct proportionale cu munca depusa. Aceasta este singura industrie din tara care asigura independenta financiara intr-un timp foarte scurt si care propune posibilitati reale de avansare.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus