Tehnici de gestionare a banilor in 2020, aprobate de specialisti

Odata cu noul an, tot mai multi oameni se intreaba cum isi pot gestiona banii mai eficient. Din fericire, expertii in finante, destainuie cele mai bune tehnici de economisire si analizeaza persoanele din campul munii care se descurca cel mai bine cu banii.

Exista multe motive pentru care romanii isi doresc sa invete gestionarea finantelor. Pe langa ideea de a avea rezerve pentru acele zilce negre, acestia vor sa aiba bani pentru calatorii si pentru satisfacerea unor dorinte costisitoare precum gadget-uri de ultima generatie si haine de brand.

,,Am analizat oameni din diferite contexte sociale si cu cariere variate si am ajuns la o concluzie care nu cred ca surprinde pe nimeni. Modelele online sunt persoanele care se descurca cel mai bine cu gestionarea banilor, cel putin in Romania. Acestea beneficiaza de incasari record, insa stiu si sa investeasca pentru viitorul lor.” De asemenea, specialistii au adaugat ca ,,Preconizam ca in urmatorii ani tot mai multe romance sa aleaga cariera de model online deoarece in acest fel le sunt deschise porti catre foarte multe oportunitati profesionale.”

Tehnici de gestionare a finantelor personale

  1. Planificarea

Primul pas este realizarea unui plan, ceea ce inseamna ca trebuie sa obtineti o imagine de ansamblu a situatiei financiare. Unii oameni se tem sa isi verifice soldul sau sa primeasca o scrisoare de la banca. Aceasta mentalitate trebuie sa fie alungata. O buna gestionare a banilor incepe cu un plan. Poate dura mult sa va configurati unul singur, notand toate facturile, categoriile de cheltuieli, datoriile si parcurgand extrasul bancar.

  1. Setarea bugetului

Cu totii o facem, stabilim un buget pentru noi insine si apoi ne trezim la realitate. Comandam pranzul cand ploua, cumparam cafea pentru ca nu ne place atat de mult cea de la birou si multe alte obiceiuri nesanatoase care costa destul de mult. Nu veti putea niciodata sa economisiti pentru lucrurile pe care le doriti cu adevarat si sa va oferiti liniste sufleteasca financiara, decat daca va respectati bugetul pe care vi-l setati.

  1. Exista mai multe moduri de a face bani

Majoritatea oamenilor bogati au fluxuri de venituri multiple. Puteti vinde o abilitate, porni un magazin mic, crea bunuri digitale si multe altele. Modelele online spre exemplu, au foarte multe haine si accesorii, insa nu au cand sa le poarte pe toate. Majoritatea ajung sa vanda o parte dintre haine pentru a mai face loc in dressing. De asemenea, multe dintre ele aleg calea antreprenoriatului pentru a-si construi propriile afaceri cu ajutorul informatiilor dobandite la studio.

Acestea sunt doar cateva recomandari aprobate de specialisti, insa este clar ca modelele online cunosc mult mai multe detalii despre buna gestionare a finantelor. Nu este de mirare ca ele sunt persoanele cu cele mai prospere cariere din tara si care duc o viata demna de invidiat.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus