Unde gasesti gama completa de detergenti, marca Dero

Producatorul Dero a fost primul fabricant de detergent din Romania, care a produs detergent pentru masina de spalat automata, iar dupa doi ani a devenit prima marca din Romania care a lansat detergent Dero 2 in 1. Dupa ce compania a evoluat si mai mult, producatorul a gasit o solutie care sa mentina parfumul in tesaturi mai mult timp, si anume parfum incapsulat, care la contactul cu apa se elibereaza, iar mirosul patrunde adanc in tesatura, in momentul spalarii si nu la sfarsit asa cum se obisnuieste. In compozitia detergentului Dero intra compusi activi de suprafata, inalbitori, fosfati, Zeoliti, Enzime.

Dero 2 in 1

Detergentul Dero 2 in 1 color are capacitatea de a indeparta petele, lasand hainele curate. Hainele colorate nu isi pierd nuantele vii, ci din contra se reimprospateaza si raman asa  pentru mai mult timp. Micro-capsulele de parfum din detergent invaluie hainele in prospetime, iar mirosul persista peste tot. Detergentul Dero 2 in  1 se adauga in masina de spalat automata. Un pachet de detergent Dero 2 in 1 are o capacitate de 2 kg si se poate utiliza pentru 20 spalari. Acest detergent te invaluie cu prospetimea pura a extractelor de levantica, eucalipt, arbore de ceai, pin si menta, plante care sunt cunoscute din vechime pentru puterea lor antiseptica.

Dero capsule

Dero capsule este un detergent economic care ofera spalari perfecte tesaturilor usoare, lana, matase, aducand laolalta combinatia ideala a doua parfumuri extraordinare de levantica si iasomie. Mirosul dulce, floral de levantica combinat cu mirosul imbatator de iasomie, da viata unui parfum imbietor care iti dezmiarda simturile la fiecare utilizare a detergentului Dero capsule.

Detergentul poate elimina  petele persistente, poate elimina mirosurile urate, si, de asemenea, vei scapa de risipa de detergent pentru ca Dero capsule evita acest lucru, datorita invelisului care se dizolva doar in interiorul masinii de spalat. Capsula de detergent este dozata astfel incat, sa spele eficient o incarcare  a masinii de spalat. Foloseste doar cate 1 capsula per spalare.  Dupa spalare rufele vor emana un val de miresme florale de levantica si iasomie.
Folosind Dero capsule rufele spalate vor fi atat curatate cat si inmiresmate. Spuma, parfumul, prospetimea, culorile si curatenia se imbina armonios in capsula Dero. Pachetul poate contine un numar de 15 sau 24 de capsule pentru tot atatea spalari.

Dero Surf

Dero Surf 2 in 1 este destinat spalarii manuale. Produsul este realizat sub forma de pudra in combinatie cu balsam. Balsamul din detergentul Dero este eliberat exact la momentul optim al spalarii, pentru a parfuma si improspata rufele. Dero Surf a fost creat cu cele mai noi tehnologii si datorita acestui fapt, detergentul poate elimina pana la 99 de pete persistente. De asemenea, acest tip de detergent poate spala chiar si la temperaturi ale apei de 15 grade. Cantitatea de detergent pentru un pachet este de 4 kg, pentru 40 de spalari.

Dero Ozon

Dero Ozon este un alt tip de detergent dezvoltat de producatori. Dero Ozon este un detergent automat, care vine ambalat la pungi de 4 kg, pentru 40 de spalari. Detergentul creat pe baza celor mai noi tehnologii, cu formula de oxigen activ,  poate elimina pana la 99 de pete, care in mod obisnuit cu un alt tip de detergent nu ies. Dero Ozon ofera rufelor un miros proaspat de aer curat, Fresh, de munte. Detergentul este destinat spalarii universale, iar proprietatea sa cea mai mare este de a da rufelor prospetime.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus